Posebna ponuda za srednja i velika preduzeća

Print Management

Svim preduzećima nudimo mogućnosti plaćanja preko računa uz odloženo plaćanje. Pored kupovine tonera, nudimo i iznajmljivanje uređaja i plaćanje po odštampanoj strani, kao i impementaciju drugih Print Managment-a rešenja.

Naša misija je da partnerima omogućimo: smanjenje troškova štampe, smanjenje potreba za angažovanjem zaposlenih, apsolutnu kontrolu i nadzor nad svim odštampanim stranama, servis i kompletnu logistiku i transparentno mesečno izveštavanje o svim troškovima štampe. Posebnu pažnju obraćamo na ekološke standarde i bezbednu upotrebu po zdravlje zaposlenih.

PrintLab - Print Management

PrintLab rešenje svojom implementacijom dovodi do smanjenja troškova štampe i smanjivanja potrebe za angažovanjem zaposlenih. U okviru ovog rešenja dobijate besplatnu dostavu OEM i Clover toner kaseta vrhunskog kvaliteta i po izuzetnim cenama. Sve toner kasete dostavljaju se personalizovano do tačno određenog štampača za koji su poručene. Rešenje garantuje da će svaki kupljeni toner doći do štampača za koji je poručen i odštampati predviđeni broj strana. Svi toneri stižu do Vas u roku od 24 časa. Ovakav servis garantuje apsolutnu kontrolu i mogućnost bilo kakvih zloupotreba svodi na nulu. Klijent gubi potrebu za skladištenjem tonera. Prazne toner kasete se preuzimaju i zbrinjavaju u skladu sa pozitivnopravnim propisima i uz odgovarajuću dokumentaciju.
Celokupna komunikacija obavlja se preko personalizovanog B2B sistema.  Servis je vrlo jednostavan kako za implementaciju tako i za korišćenje.

PerfectPrinting - platite samo ono što ste potrošili

Pre primene PerfectPrinting rešenja naši stručni saradnici utvrdiće Vašu potrošnju i napraviti projekat optimizacije usklđen sa Vašim stvarnim potrebama. Rešenje obezbeđuje minimalne troškove štampe uz upotrebu iznajmljenih uređaja najnovije generacije. Svi troškovi tonera i servisiranja uključeni su u cenu po otisku. Uređaji koriste tonere vrhunskog kvaliteta koji obezbeđuju visok kvalitet štampanog materijala što dovodi do podizanja renomea firme i zadovoljnih klijenata. Svi toneri poseduju sertifikate o bezbednosti po okolinu i ljude i mogu se ekološki zbrinuti posle upotrebe. Naša fleksibilnost omogućiće Vam da zaključite SLA ugovor u dužini trajanja koja Vam najviše odgovara.
Uz PerfectPrinting Vaše poslovanje učinićete društveno odgovornim, a troškove posedovanja i održavanja (TCO) svesti na minimum.

 

Za dodatne informacije možete posetiti sajt www.topsolutions.rs, ili nas kontaktirajte putem telefona: +381 11 254 6534.

TOP Solutions
Vaš pouzdani partner!