Uputstva

Korisnički servisi

Isporuka
Posebna pogodnost za sve korisnike naše prodavnice je BRZA isporuka na sve adrese u Republici Srbiji. U svom nalogu korisnik definiše adresu za prijem računa i adresu za isporuku koja može biti različita. Posebnu pažnju poklonili smo malim preduzećima koja imaju više lokacija na koje treba poslati robu. U svom nalogu mogu definisati adrese svojih isturenih odeljenja i zahtevati isporuku na tačno određenu adresu prilikom poručivanja.Slično tome, fizičko lice može koristiti svoj nalog za poručivanje i  definisati ime i adresu korisnika kome želi da roba bude isporučena. U okviru jednog naloga moguće je definisati do deset različitih adresa za isporuku.
Isporuka se vrši preko kurirske službe. O dostupnosti proizvoda i rokovima isporuke Kupac će biti obavešten na kontakte koje je dostavio. Nakon obrade porudžbine i provere i potvrde podataka, roba se upućuje po principu "danas za sutra". Roba se po pravilu ne šalje petkom osim ukoliko korisnik ne naglasi da prijem može izvršiti i subotom. Korisnik je dužan da obezbedi prijem robe. U protivnom, korisnik će snositi neplanirane troškove nastale neblagovremenim prijemom.
Politika privatnosti
Svi podaci korisnika čuvaju se u tajnosti i neće biti prosleđivani trećim licima i organizacijama. Podaci korisnika mogu se koristiti u marketinške svrhe od strane TOP Solutions d.o.o. isključivo ukoliko se korisnik samostalno prijavi. Prijavljeni korisnici u svakom trenutku mogu da odustanu od servisa za koji su se prijavili.
Sve transakcije predstavljaju najstrože čuvanu tajnu i neće ni na koji način biti iznošene u javnosti. Sigurnost transakcije garantuju posrednici preko čijih servisa se vrši plaćanje. Sa druge strane, od korisnika se očekuje diskrecija vezana za politiku cena i popusta koja se primenjuje prema njemu.  
Poručivanje robe
Korisnici WEB Shopa mogu biti isključivo punoletna lica. Poručivanje robe vrši se isključivo putem WEB prodavnice. Prikazani tehnički podaci su dobijeni od strane proizvođača robe. Zbog mogućih promena od strane proizvođača Tonerionline.rs ne odgovaraju za tačnost navedenih podataka. Tonerionline.rs se unapred ograđuju i od ljudskih grešaka i nedostupnosti robe na lageru. Prilikom validacije podataka, Kupac će biti upoznat o eventualnim nastalim razlikama.
U cilju validacije podataka koje je Kupac naveo prilikom kreiranja narudžbenice, svaka se pre dalje obrade proverava. Zadržavamo pravo pozivanja korisnika na kontakt telefon koji je naveo u cilju provere podataka. U slučaju sumnje u tačnost navedenih podataka ili u slučaju da podatke nije moguće proveriti, Tonerionline.rs zadržavaju pravo otkazivanja narudžebenice o čemu će Kupac biti obavešten putem emaila koji je naveo prilikom registracije.
Ukoliko željena roba trenutno nije raspoloživa na zalihama, narudžbenica prelazi u status rezervacije koja će biti realizovana odmah po pristizanju aparata. Ukoliko korisnik u međuvremenu želi odustati od narudžbenice/rezervacije to može učiniti slanjem maila na adresu info@tonerionline.rs.
Status porudžbine
Praćenje statusa porudžbine korisnik može vršiti putem ličnog naloga ili preko linka Praćenje statusa. Korisnik može dobiti sledeća obaveštenja:
na čekanju - porudžbina je poslata; očekuje se potvrda prijema i verifikacija od strane prodavnice
otkazano - korisnik je obavestio prodavnicu da je odustao od porudžbine
poslata - roba je poslata kurirskom službom
isporučeno - roba je isporučena kupcu u celosti 
Način plaćanja
Prilikom naručivanja robe korisnik se može odlučiti za jedan od nekoliko ponuđenih načina plaćanja:
pouzećem - vrednost robe plaća kurirskoj službi prilikom dostave.
uplatnicom - vrednost robe korisnik može uplatiti na naš tekući račun uz navođenje broja porudžbine u delu poziv na broj. Uplatu može izvršiti na šalteru banaka ili pošte ili preko svog elektronskog naloga.
Popusti
Ako ste u nekoj periodičnoj akciji naše prodavnice dobili kupon za odgovarajuću vrstu popusta, možete ga iskoristiti prilikom kupovine. 

Najbolje je da iskopirate kod kupona i zalepite ga na odgovarajuce mesto. Neki kuponi se mogu koristiti više puta, a neki imaju ograničeno dejstvo. Klikom na primeni kupon, dobićete poruku da li je kupon još uvek u funkciji. Ako je kupon prihvacen, naziv akcije bice ispisan, a cena ce biti umanjena srazmerno vrednosti kupona. Klijent može da nastavi sa porudžbinom i tako iskoristi kupon ili da odustane i vrednost popusta sačuva za drugu priliku.

Detaljno uputstvo za korišćenje kupona možete videti ovde.

Ažuriranje korisničkih podataka
Prilikom prijave na svoj nalog korisnik će biti u mogućnosti da menja svoja podešavanja (lične podatke, promeni lozinku, izmeni podrazumevanu adresu za račun, unosi dodatne adrese za isporuku), prijavljuje se za dobijanje novosti i prati statuse koji su vezani za njegov nalog.
Slanjem maila na info@tonerionline.rs Korisnik može zahtevati brisanje iz sistema WEB prodavnice Tonerionline.rs.